BetonlookZeeland 
Floors & More
 

Ontdek Betonlook


Betonlookzeeland laat uw wanden & vloeren tot leven komen. Voor al uw voorkomende stucadoorswerk maar ook voor exclusieve wand-/vloerafwerking. Met name betonlook voor natte ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Waarom tegels gebruiken als er fraaie en schitterende wandafwerking zijn. Kies voor een strakke Gietvloer van Betonlookzeeland.  Voor een vrijblijvend advies en of een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u liever zelf aan de slag! Geen punt, wij verkopen kwaliteitsproducten van BONCREAT voor al uw D.I.Y. projecten. Voor het aanbrengen van Beton Cire op o.a wanden, vloeren maar ook op aanrechtbladen en zelfs uw bestaande trap.
Neem een kijkje in onze webshop

 

  

Gietvloeren

 Meer weten over Gietvloeren?  Klik hier

Hoe drukker uw leven, hoe groter de behoefte aan rust en ruimte. Betonlook komt hieraan tegemoet. Strak, simpel en ruimtelijk. Betonlook heeft in korte tijd de vloerenmarkt veroverd.

Kunststof gietvloer & design
Qua ontwerp zijn de mogelijkheden voor een kunststof gietvloer eindeloos. U kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren en elk gewenst motief. Wilt u design, ruimte en een strakke uitstraling? Dan is een Betonlook iets voor u. 
Laat u verrassen door onze vele unieke designs.

Kunststof gietvloer toepassingen
De gietvloeren zijn geschikt voor vele situaties. Bijvoorbeeld voor Particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. De gietvloer prijs hangt af van wat u wilt. Zo kan er door maatwerk uw ideale kunststof gietvloer samengesteld worden.
Een Betonlook gietvloer voor u? Vraag een offerte aan. Meer info over deze strakke kunststof gietvloer? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

 


Betonlook 

 Met Beton-Cire creëert u de mooiste wand en/of vloerafwerking. Met deze robuuste en industriële look verandert u uw bestaande badkamer ,toilet in iets uniek.

In bijna alle kleuren leverbaar en u bepaalt zelf de look. Laat u inspireren door BetonCire van BetonlookZeeland. Wilt u liever niet zelf aan de slag......geen punt! Met ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen van Betonlook is ieder project bij ons in goede handen.


Klik hier voor meer mogelijkheden of maak vrijblijvend een afspraak voor een offerte.


 

  
E-mailen
Bellen
Instagram