BetonlookZeeland 
Floors & More
 

Gietvloeren

Wij maken gebruik van de kwaliteitsproducten van Arturo Flooring voor het creëren van mooie vloeren.
Gietvloeren zijn er in verschillende esthetische afwerking, namelijk de Cementgebonden vloeren. Deze geven een wat robuustere en industriële look en de kunststof PU gietvloeren. Deze zijn strak, naadloos en op basis van Polyurethaan.
Hoe drukker uw leven, hoe groter de behoefte aan rust en ruimte. Betonlook komt hieraan tegemoet. Strak, simpel en ruimtelijk. Betonlook heeft in korte tijd de vloerenmarkt veroverd.
Kunststof gietvloer & design
Qua ontwerp zijn de mogelijkheden voor een kunststof gietvloer eindeloos. U kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren en elk gewenst motief. Wilt u design, ruimte en een strakke uitstraling? Dan is een Betonlook iets voor u. Laat u verrassen door onze vele unieke designs.


Bekijk ook eens de sfeercollectie van Arturo!

of download de brochure


Toepassing

De gietvloeren zijn geschikt voor vele situaties. Bijvoorbeeld voor Particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. De gietvloer prijs hangt af van wat u wilt. Zo kan er door maatwerk uw ideale kunststof gietvloer samengesteld worden.Gietvloeren kunnen worden toegepast op stabiele en sterke ondergronden zoals een cementdekvloer of over een bestaande tegelvloer. Gietvloeren kunnen niet  worden aangebracht op een houten vloer of andere werkende ondergronden!
Ook kan een gietvloer worden aangebracht icm een vloerverwarming.

Hier ziet u een voorbeeld van de vloeropbouw voor een gietvloer 

 


Voordelen Gietvloer

* UV- bestendig
* naadloos
* makkelijk in onderhoud
* slijtvast
* kleurecht
* flexibel


Sfeer impressie

Gietvloeren

Een Betonlook gietvloer voor u? Vraag een offerte aan. Meer info over deze strakke kunststof gietvloer? 
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
 
E-mailen
Bellen
Instagram