BetonlookZeeland 
Floors & More
 

ONS BEDRIJF


Wij zijn een jong en dynamisch stucadoorsbedrijf die sinds 2003 gevestigd is in Zeeland.
Met ruim 20 jaar ervaring in allround stukadoorswerk houden wij ons voornamelijk bezig met wand-/vloerafwerkingen. Met name betonlook afwerkingen is onze specialiteit.

Door gebruik te maken van hoogwaardige produkten en vooral innovatieve produkten kunnen wij u een breed pakket van afwerkingsmogelijkheden bieden.
Ook breiden wij regelmatig ons assortiment uit met nieuwe toepasbare technieken zoals het aanbrengen van Microcement ,Beton-Ciré, Frescolori, Tadelakt en Stone look.
Door het volgen van opleidingen & trainingen zijn wij in het bezit van alle benodigde vakbekwame diploma's en certificaten. Ook zijn wij een erkend Leerbedrijf en leiden wij jongeren op voor het stucadoorsvak door het geven van zowel praktijkopleiding als cursussen. Onze stagaires krijgen een 1 op 1 begeleiding waardoor deze een snelle en doch professionele opleiding geniet binnen ons bedrijf.
Regelmatig zijn er stageplaatsen beschikbaar voor zowel BBL- als BOL leerlingen.
Naast het uitvoeren van stucadoorswerkzaamheden beschikken wij ook over goede contacten binnen bouwend nederland. Dus bent u op zoek naar andere vakmensen zoals bv. een schilder, timmerman, tegelzetter, dan kunnen wij u uiteraard in contact stellen.Wij voeren stucadoorswerk zelf uit en besteden dit werk niet uit aan derden.
Op al onze uitgevoerde werkzaamheden krijgt u standaard 3 jaar garantie en voor diverse toepassingen krijgt u ook nog eens extra garantie. Dit geldt voor al onze  produkten van die door ons zijn aangebracht. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen dan lossen wij dit uiteraard op.
Als erkend stucadoorsbedrijf zijn wij uiteraard aangesloten bij diverse organisatie's zoals: Hoofdbedrijfschap Afbouw, Kenteq, Savantis.
Al deze organisatie's zijn branchegericht en stellen kwaliteitseisen aan hun deelnemers. Onze vakbekwaamheid wordt jaarlijks getoest en getest.
Betonlookzeeland is onderdeel van Renova Stucadoorsbedrijf.
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.


Met vriendelijke groet,

Team BetonlookZeeland


 
E-mailen
Bellen
Instagram